Detail dokumentu
Návěští : -----nam a22------a 4500 Fyzický popis: ta Číslo záznamu v NB: cnb002175329 ISBN: 978-80-254-9468-4 Zpřesnění: (váz.) Systémové kontrolní číslo: (OCoLC)741402290 Agentura, která vytvořila originální záznam: ABA001 Jazyk katalogizace: cze Kód j. textu/zvukového záznamu: čeština Kód j. resumé, abstraktu aj.: angličtina Kód geografické oblasti: e-xr--- Kód lokální geografické oblasti: e-xr-st ; e-xr-kr ; e-xr-pa Zdroj lokálního kódu: czenas Kód časového období: w3y1 ; w7y1 Konspekt: 664 Slovní vyjádření skupiny Kospektu: Potravinářský průmysl Kód zdroje: Konspekt Podpole NK: 19 Třídník MDT: 664.1:005.71 Identifikátor vydání: MRF Třídník MDT: 664.1 Identifikátor vydání: MRF Třídník MDT: 663.5 Identifikátor vydání: MRF Třídník MDT: 338.45(091) Identifikátor vydání: MRF Třídník MDT: (437.312) Identifikátor vydání: MRF Třídník MDT: (437.313) Identifikátor vydání: MRF Třídník MDT: (437.314) Identifikátor vydání: MRF Třídník MDT: (048.8) Identifikátor vydání: MRF Autor: Froněk, Daniel Kód role: autor Název (*): Dobrovické bílé zlato v proměnách času : Další názvové informace: 180 let cukrovaru v Dobrovici, 140 let cukrovaru v Českém Meziříčí, 140 let lihovaru v Chrudimi / Údaj o odpovědnosti atd.: Daniel Froněk Upřesnění názvu: Sto osmdesát let cukrovaru v Dobrovici ; Sto čtyřicet let cukrovaru v Českém Meziříčí ; Sto čtyřicet let lihovaru v Chrudimi ; 180 let cukrovaru v Dobrovici ; 140 let cukrovaru v Českém Meziříčí ; 140 let lihovaru v Chrudimi Označení vydání: 1. vyd. Místo vzniku: Dobrovice : Jméno nakladatele: Tereos TTD, Datum vzniku (*): 2011 Rozsah: 131 s. : Další fyzické údaje: il. (převážně barev.), portréty, plány, faksim. ; Rozměr: 21 cm Obecná poznámka: 1500 výt. Poznámka o skryté bibliografii atd.: Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstříky Resumé: Historie nejstaršího cukrovaru na zpracování cukrové řepy v České republice, který se nachází v Dobrovici u Mladé Boleslavi. Poznámka o jazyku: Anglické resumé Chronologický termín: 1831-2011 ; 1871-2011 Chronol. heslo (záhlaví): 19.-21. stol. Téma (záhlaví): cukrovary Geografické zpřesnění: Česko Chronologické zpřesnění: 19.-21. stol. Zdroj hesla nebo výrazu: czenas Téma (záhlaví): cukrovarnictví Geografické zpřesnění: Česko Chronologické zpřesnění: 19.-21. stol. Zdroj hesla nebo výrazu: czenas Téma (záhlaví): lihovarnictví Geografické zpřesnění: Česko Chronologické zpřesnění: 19.-21. stol. Zdroj hesla nebo výrazu: czenas Téma (záhlaví): dějiny průmyslu Geografické zpřesnění: Česko Chronologické zpřesnění: 19.-21. stol. Zdroj hesla nebo výrazu: czenas Téma nebo geografické jméno jako vstupní prvek: sugar refinery Geografické zpřesnění: Czechia Chronologické zpřesnění: 19th-21st centuries Zdroj hesla nebo výrazu: eczenas Téma nebo geografické jméno jako vstupní prvek: sugar industry Geografické zpřesnění: Czechia Chronologické zpřesnění: 19th-21st centuries Zdroj hesla nebo výrazu: eczenas Téma nebo geografické jméno jako vstupní prvek: distillery Geografické zpřesnění: Czechia Chronologické zpřesnění: 19th-21st centuries Zdroj hesla nebo výrazu: eczenas Téma nebo geografické jméno jako vstupní prvek: history of industry Geografické zpřesnění: Czechia Chronologické zpřesnění: 19th-21st centuries Zdroj hesla nebo výrazu: eczenas Geogr. heslo (Záhlaví): Dobrovice (Česko) Zdroj hesla nebo výrazu: czenas Geogr. heslo (Záhlaví): České Meziříčí (Česko) Zdroj hesla nebo výrazu: czenas Geogr. heslo (Záhlaví): Chrudim (Česko) Zdroj hesla nebo výrazu: czenas Geografické jméno jako vstupní prvek: Dobrovice (Czechia) Zdroj hesla nebo výrazu: eczenas Geografické jméno jako vstupní prvek: České Meziříčí (Czechia) Zdroj hesla nebo výrazu: eczenas Geografické jméno jako vstupní prvek: Chrudim (Czechia) Zdroj hesla nebo výrazu: eczenas Forma/Žánr Záhlaví: monografie Žánr/forma či základní termín: monographs Zdroj záhlaví nebo termínu: eczenas URL zdroje: http://toc.nkp.cz/NKC/201106/contents/nkc20112175329_1.pdf Text odkazu: Obsah 8564: N 900a: ABA001 900b: 17 Sigla: LIE303 Signatura díla: A-T 92 Šifra zpracovatele: 004839197 |
Recenze
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.
Žádné příspěvky