Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Návěští : -----nam a22------a 4500
ISBN: 9791092566154
Agentura, která vytvořila originální záznam: ABE320
Jazyk katalogizace: CZ
Konvence popisu: rda
Konspekt (záhlaví): Dějiny Francie a Monaka 94(44/449.49)
Autor: Pigeard, Alain, 1948-
Kód role: autor
Název (*) TEST: A table de la Révolution á l'Empire :
Další názvové informace: 1789-1815 /
Údaj o odpovědnosti atd.: Alain Pigeard
Místo vydání: Paříž :
Jméno nakladatele, distributora, ...: -,
(Datum) Rok vydání, distribuce, ...: 2017
Rozsah: 237 s. ;
Rozměr: 21 cm
Typ obsahu - termín: text
Typ obsahu - kód: txt
Zdroj: rdacontent
Typ média - termín: bez média
Typ média - kód: n
Zdroj: rdamedia
Typ nosiče + termín: svazek
Typ nosiče - kód: nc
Zdroj: rdacarrier
Obecná poznámka: Vydalo Les Éditions de la Bisquine.
Poznámka o skryté bibliografii atd.: Obsahuje bibliografii.
Rozsah a obsah: Kniha pojednává o kultuře stolování v období Francouzské revoluce. Na konci publikace najdeme 20 dobových receptů.
Chronol. heslo (záhlaví): 1789-1814
Téma (záhlaví): gastronomie ; historické bádání ; recepty
Geogr. heslo (Záhlaví): Francie
Forma/Žánr Záhlaví: monografie
Sigla: ABE320
Signatura díla: D 8332

Recenze

Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.
[Loading...]
Žádné příspěvky