Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
How food made history / B. W. Higman
Higman, B. W., 1943- - autor
Rozsah: x, 265 stran ilustrace, grafy, mapy
ISBN: 9781405189477
Nakladatelské údaje: Malden, (Massachusetts, USA): Wiley-Blackwell, 2012

Věcné téma: potrava
Věcné téma: potraviny - dějiny
Věcné téma: sociální politika
Věcné téma: zpracování zemědělských produktů - vývoj - obchod
Věcné téma: technologický rozvoj
Věcné téma: ekonomický vývoj
Forma/žánr: monografie
Anotace:
Zdroj anotace:

Vypůjčené

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Generální ředitelství 1 1 0 0
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Trvalá výpůjčka D8545 Dostupné s omezením 3306/20
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.