Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
[LDR ]: -----nam a22------a 4500
Dostupnost publikace: 25.00 Kč
Agentura, která vytvořila originální záznam: CBE303
Kód j. textu/zvukového záznamu: slovenština
Kód j. originálu a/nebo překladu textu: francouzština
Autor: Brillat-Savarin
Kód role: autor
Název (*): Fyziológia chuti, alebo, Úvahy o gastronomickom umení /
Údaj o odpovědnosti atd.: Brillat-Savarin ; z franc. orig. přel. Mária Marta Gálová, Alexandra Mallá :
Další názvové informace: dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížskym gastronómom
Označení vydání: Vyd. 1.
Místo vzniku: Bratislava :
Jméno nakladatele: Tatran,
Datum vzniku (*): 1987
Rozsah: 211 s.
Údaj o edici: Svetová tvorba
Označení svazku/pořadí: Sv. 185
Téma (záhlaví): lékařství ; zdraví ; chuť ; fyziologie ; smysly
Zdroj hesla nebo výrazu: czenas
Téma (záhlaví): gastronomie ; trávení ; spánek ; obezita
Jméno osoby (záhlaví): Gálová, Mária Marta
Kód role: trl
Jméno osoby (záhlaví): Mallá, Alexandra
Kód role: trl
Sigla: CBE303
Signatura díla: PP 342
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
ÚOP v Českých Budějovicích 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Knihovna PP 342 Prezenčně 1654
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Knihovna 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.