[LDR ]: -----nam a22------a 4500 Dostupnost publikace: 25.00 Kč Agentura, která vytvořila originální záznam: CBE303 Kód j. textu/zvukového záznamu: slovenština Kód j. originálu a/nebo překladu textu: francouzština Autor: Brillat-Savarin Kód role: autor Název (*): Fyziológia chuti, alebo, Úvahy o gastronomickom umení / Údaj o odpovědnosti atd.: Brillat-Savarin ; z franc. orig. přel. Mária Marta Gálová, Alexandra Mallá : Další názvové informace: dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížskym gastronómom Označení vydání: Vyd. 1. Místo vzniku: Bratislava : Jméno nakladatele: Tatran, Datum vzniku (*): 1987 Rozsah: 211 s. Údaj o edici: Svetová tvorba Označení svazku/pořadí: Sv. 185 Téma (záhlaví): lékařství ; zdraví ; chuť ; fyziologie ; smysly Zdroj hesla nebo výrazu: czenas Téma (záhlaví): gastronomie ; trávení ; spánek ; obezita Jméno osoby (záhlaví): Gálová, Mária Marta Kód role: trl Jméno osoby (záhlaví): Mallá, Alexandra Kód role: trl Sigla: CBE303 Signatura díla: PP 342 |
Celkem | Nedostupné | Absenčně | Prezenčně | ||
---|---|---|---|---|---|
ÚOP v Českých Budějovicích | 1 | 0 | 0 | 1 | |