Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Metodika identifikace a dokumentace kulinárního dědictví : metodika druhu Nmets / Irena Korbelářová
Korbelářová, Irena, 1963- - autor
Další původce: Slezská univerzita. Filozoficko-přírodovědecká fakulta - nakladatel, vydavatel
Rozsah: 203 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy, faksimile ; 25 cm
ISBN: 978-80-7510-533-2
Nakladatelské údaje: Opava: Slezská univerzita v Opavě, 2023

Věcné téma: gastronomie - Česko
Věcné téma: stravování - Česko
Věcné téma: gastronomie - mezioborový kontext
Věcné téma: stravování - mezioborový kontext
Věcné téma: etnografický výzkum - Česko
Forma/žánr: metodické příručky
Anotace:
Zdroj anotace:

Dostupné

Rozpis svazků

Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Sklad D9102 450950032216 Absenčně 35621/24
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Sklad 1 0 1 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.