Detail dokumentu
| Staročeská myslivecká kuchyně : sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce / sestavila, upravila a ženám našich lovců a lesníků věnuje Růžena Záborská ; [podle původního vydání z roku 1911 ... předmluvou a vysvětlivkami vybavil Milan Ballík] |
| Myslivecká kuchyně staročeská/ |
| Rozmarová, Olga Růžena |
| Rozsah: 381 s. : il. ; 23 cm |
| Edice: Sporáček ; sv. 6 |
| ISBN: 978-80-7272-458-1 (váz.) |
| Věcné téma: zvěřinová jídla Věcné téma: rybí jídla |
| Forma/žánr: kuchařské recepty |
| Anotace: Zdroj anotace: |
Recenze
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.
Žádné příspěvky