Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Zoznam literatúry

Hodnotenie

[Loading...]
??% ...x hodnotené Čitatelia
Ohodnoťte dielo:
Krajiny prostřených i prázdných stolů. I., Evropská gastronomie v proměnách staletí / Blanka Jedličková, Milena Lenderová, Miroslav Kouba, Ivo Říha (eds.)
Ďalší pôvodca: Zubáková, Blanka, 1987- - editor
Ďalší pôvodca: , Lenderová, Milena, 1947- - editor, - autor úvodu atď.
Ďalší pôvodca: Kouba, Miroslav, 1979- - editor
Ďalší pôvodca: Říha, Ivo, 1975- - editor
[range]: 344 stran ; 21 cm
ISBN: 978-80-7560-026-4
[publishInfo]: Pardubice: Univerzita Pardubice, 2016

Všeobecná téma: jídlo - Evropa
Všeobecná téma: stravování - Evropa
Všeobecná téma: dějiny gastronomie - Evropa
Forma/žáner: kolektivní monografie
Anotácia:
Zdroj anotácie:

Dostupné

Rozpis zväzkov

Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Generální ředitelství 1 0 1 0
Lokácia Signatúra Skladová signatúra Kategória zväzku Prírastkové číslo
Sklad D8488/1 Absenčně 32940/20
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Sklad 1 0 1 0
ÚOP v Českých Budějovicích 1 0 0 1
Lokácia Signatúra Skladová signatúra Kategória zväzku Prírastkové číslo
Knihovna KH 2809 Prezenčně 3969
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Knihovna 1 0 0 1

Diskusia

[Loading...]
Žiadne príspevky
Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.