Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Krajiny prostřených i prázdných stolů. II., Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu / Blanka Jedličková, Milena Lenderová, Miroslav Kouba, Ivo Říha (eds.)
Další původce: Zubáková, Blanka, 1987- - edt
Další původce: Lenderová, Milena, 1947- - edt
Další původce: , Kouba, Miroslav, 1979- - edt, - aui
Další původce: Říha, Ivo, 1975- - edt
Rozsah: 331 stran : ilustrace (některé barevné), faksimile ; 21 cm
ISBN: 978-80-7560-087-5
Nakladatelské údaje: Pardubice: Univerzita Pardubice, 2017

Věcné téma: jídlo
Věcné téma: stravování
Věcné téma: stravování
Věcné téma: dějiny gastronomie
Forma/žánr: kolektivní monografie
Anotace:
Zdroj anotace:

Dostupné

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Generální ředitelství 1 0 1 0
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Sklad D8488/2 Absenčně 32941/20
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Sklad 1 0 1 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.