Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Zoznam literatúry

Hodnotenie

[Loading...]
??% ...x hodnotené Čitatelia
Ohodnoťte dielo:
Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem / Mirko Křivánek
Křivánek, Mirko - autor
[range]: 366 s. ; 22 cm
ISBN: 80-7335-036-X (váz.)
[publishInfo]: Praha: Leda, 2004

Všeobecná téma: pohostinství
Všeobecná téma: oborová terminologie
Všeobecná téma: gastronomie
Všeobecná téma: kuchařství
Forma/žáner: vícejazyčné překladové slovníky
Forma/žáner: terminologické slovníky
Anotácia:
Zdroj anotácie:

Vypožičané

Rozpis zväzkov

Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Generální ředitelství 1 1 0 0
Lokácia Signatúra Skladová signatúra Kategória zväzku Prírastkové číslo
Trvalá výpůjčka D7389 Prezenčně 27887/14
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Diskusia

[Loading...]
Žiadne príspevky
Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.