Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem / Mirko Křivánek
Křivánek, Mirko - autor
Rozsah: 366 s. ; 22 cm
ISBN: 80-7335-036-X (váz.)
Nakladatelské údaje: Praha: Leda, 2004

Věcné téma: pohostinství
Věcné téma: oborová terminologie
Věcné téma: gastronomie
Věcné téma: kuchařství
Forma/žánr: vícejazyčné překladové slovníky
Forma/žánr: terminologické slovníky
Anotace:
Zdroj anotace:

Vypůjčené

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Generální ředitelství 1 1 0 0
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Trvalá výpůjčka D7389 Prezenčně 27887/14
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.