Krajiny prostřených i prázdných stolů. II., Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu / Blanka Jedličková, Milena Lenderová, Miroslav Kouba, Ivo Říha (eds.) |
Dalszy autor: Zubáková, Blanka, 1987- - edt Dalszy autor: Lenderová, Milena, 1947- - edt Dalszy autor: , Kouba, Miroslav, 1979- - edt, - aui Dalszy autor: Říha, Ivo, 1975- - edt |
[range]: 331 stran : ilustrace (některé barevné), faksimile ; 21 cm |
ISBN: 978-80-7560-087-5 |
[publishInfo]: Pardubice: Univerzita Pardubice, 2017 |
Subject: jídlo Subject: stravování Subject: stravování Subject: dějiny gastronomie |
Forma: kolektivní monografie |
Anotacja: Źródło adnotacji: |
Razem | Niedostępne | Absencyjnie | Prezencyjnie | ||
---|---|---|---|---|---|
Generální ředitelství | 1 | 0 | 1 | 0 | |