Krajiny prostřených i prázdných stolů. II., Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu / Blanka Jedličková, Milena Lenderová, Miroslav Kouba, Ivo Říha (eds.) |
Další původce: Zubáková, Blanka, 1987- - edt Další původce: Lenderová, Milena, 1947- - edt Další původce: , Kouba, Miroslav, 1979- - edt, - aui Další původce: Říha, Ivo, 1975- - edt |
Rozsah: 331 stran : ilustrace (některé barevné), faksimile ; 21 cm |
ISBN: 978-80-7560-087-5 |
Nakladatelské údaje: Pardubice: Univerzita Pardubice, 2017 |
Věcné téma: jídlo Věcné téma: stravování Věcné téma: stravování Věcné téma: dějiny gastronomie |
Forma/žánr: kolektivní monografie |
Anotace: Zdroj anotace: |
Celkem | Nedostupné | Absenčně | Prezenčně | ||
---|---|---|---|---|---|
Generální ředitelství | 1 | 0 | 1 | 0 | |