Paměť chuti : receptáře a kuchařské knihy jako specifické prameny pro poznání kulinární kultury a kulinárního dědictví českých zemí / Irena Korbelářová (ed.), Radmila Dluhošová, Jitka Sobotková |
, Korbelářová, Irena, 1963- - autor, - editor |
Další původce: Dluhošová, Radmila, 1962- - autor Další původce: Sobotková, Jitka, 1981- - autor |
Další původce: Slezská univerzita. Filozoficko-přírodovědecká fakulta - nakladatel, vydavatel |
Rozsah: 601 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 21 x 22 cm |
ISBN: 978-80-7510-439-7 |
Nakladatelské údaje: Opava: Slezská univerzita v Opavě, 2020 |
Věcné téma: kuchařské knihy - 13.-20. století - Česko Věcné téma: domácí stravování - Česko - 13.-20. století Věcné téma: dějiny gastronomie - Česko - 13.-20. století |
Chronologické téma: 13.-20. století |
Forma/žánr: kolektivní monografie |
Anotace: Zdroj anotace: |
Celkem | Nedostupné | Absenčně | Prezenčně | ||
---|---|---|---|---|---|
ÚOP v Ostravě | 1 | 0 | 0 | 1 | |