Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Paměť chuti : receptáře a kuchařské knihy jako specifické prameny pro poznání kulinární kultury a kulinárního dědictví českých zemí / Irena Korbelářová (ed.), Radmila Dluhošová, Jitka Sobotková
, Korbelářová, Irena, 1963- - autor, - editor
Další původce: Dluhošová, Radmila, 1962- - autor
Další původce: Sobotková, Jitka, 1981- - autor
Další původce: Slezská univerzita. Filozoficko-přírodovědecká fakulta - nakladatel, vydavatel
Rozsah: 601 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 21 x 22 cm
ISBN: 978-80-7510-439-7
Nakladatelské údaje: Opava: Slezská univerzita v Opavě, 2020

Věcné téma: kuchařské knihy - 13.-20. století - Česko
Věcné téma: domácí stravování - Česko - 13.-20. století
Věcné téma: dějiny gastronomie - Česko - 13.-20. století
Chronologické téma: 13.-20. století
Forma/žánr: kolektivní monografie
Anotace:
Zdroj anotace:

Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
ÚOP v Ostravě 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Knihovna Ostrava Prezenčně 14085
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Knihovna Ostrava 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.