Fyziológia chuti, alebo, Úvahy o gastronomickom umení / Brillat-Savarin ; z franc. orig. přel. Mária Marta Gálová, Alexandra Mallá : |
Brillat-Savarin - autor |
Ďalší pôvodca: Gálová, Mária Marta - trl Ďalší pôvodca: Mallá, Alexandra - trl |
[range]: 211 s. |
Séria: Svetová tvorba Sv. 185 |
[publishInfo]: Bratislava: Tatran, 1987 |
Všeobecná téma: lékařství Všeobecná téma: zdraví Všeobecná téma: chuť Všeobecná téma: fyziologie Všeobecná téma: smysly Všeobecná téma: gastronomie Všeobecná téma: trávení Všeobecná téma: spánek Všeobecná téma: obezita |
Anotácia: Zdroj anotácie: |
Spolu | Nedostupné | Absenčne | Prezenčne | ||
---|---|---|---|---|---|
ÚOP v Českých Budějovicích | 1 | 0 | 0 | 1 | |