Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Nový encyklopedický slovník gastronomie / Jiří Černý
Nový encyklopedický slovník gastronomie ve dvou svazcích/
Černý, Jiří, 1939-
Další původce: Černá, Marie
Další původce: Nodl, Ladislav
Rozsah: 2 sv. : il.
ISBN: 80-86351-10-6 (sv. 1.)
ISBN: 80-86351-11-4 (sv. 2.)

Věcné téma: gastronomie
Věcné téma: kuchařství
Věcné téma: potraviny
Věcné téma: nápoje
Věcné téma: suroviny
Forma/žánr: terminologické slovníky
Forma/žánr: výkladové slovníky
Forma/žánr: encyklopedie
Anotace:
Zdroj anotace:

Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Generální ředitelství 2 0 0 2
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo Poznámka
Trvalá výpůjčka D7390/A-K Prezenčně 27888/14 Sv. 1
Trvalá výpůjčka D7390/L-Ž Prezenčně 27889/14 Sv. 2
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Trvalá výpůjčka 2 0 0 2

Recenze

Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.
[Loading...]
Žádné příspěvky