Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Kulinární tradice českých regionů / Jitka Sobotková, Lucie Kubásková, Jana Jírovcová
Sobotková, Jitka, 1981- - autor
Další původce: Kubásková, Lucie - autor
Další původce: Jírovcová, Jana - autor
Rozsah: 183 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 29 cm
ISBN: 978-80-88270-31-7
Nakladatelské údaje: Praha: Národní zemědělské muzeum, s.p.o., 2022

Věcné téma: stravování - Česko
Věcné téma: stravovací zvyky - Česko
Věcné téma: dějiny gastronomie - Česko
Věcné téma: tradiční jídla - Česko
Geografické téma: Čechy (Česko)
Forma/žánr: katalogy výstav
Anotace:
Zdroj anotace:

Dostupné

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Generální ředitelství 1 0 1 0
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Sklad C5029 Absenčně 35043/23
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Sklad 1 0 1 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.