Paměť chuti : receptáře a kuchařské knihy jako specifické prameny pro poznání kulinární kultury a kulinárního dědictví českých zemí / Irena Korbelářová (ed.), Radmila Dluhošová, Jitka Sobotková |
, Korbelářová, Irena, 1963- - autor, - editor |
Ďalší pôvodca: Dluhošová, Radmila, 1962- - autor Ďalší pôvodca: Sobotková, Jitka, 1981- - autor |
Ďalší pôvodca: Slezská univerzita. Filozoficko-přírodovědecká fakulta - nakladateľ, vydavateľ |
[range]: 601 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 21 x 22 cm |
ISBN: 978-80-7510-439-7 |
[publishInfo]: Opava: Slezská univerzita v Opavě, 2020 |
Všeobecná téma: kuchařské knihy - 13.-20. století - Česko Všeobecná téma: domácí stravování - Česko - 13.-20. století Všeobecná téma: dějiny gastronomie - Česko - 13.-20. století |
Chronologický termín: 13.-20. století |
Forma/žáner: kolektivní monografie |
Anotácia: Zdroj anotácie: |