Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Zoznam literatúry

Hodnotenie

[Loading...]
??% ...x hodnotené Čitatelia
Ohodnoťte dielo:
Paměť chuti : receptáře a kuchařské knihy jako specifické prameny pro poznání kulinární kultury a kulinárního dědictví českých zemí / Irena Korbelářová (ed.), Radmila Dluhošová, Jitka Sobotková
, Korbelářová, Irena, 1963- - autor, - editor
Ďalší pôvodca: Dluhošová, Radmila, 1962- - autor
Ďalší pôvodca: Sobotková, Jitka, 1981- - autor
Ďalší pôvodca: Slezská univerzita. Filozoficko-přírodovědecká fakulta - nakladateľ, vydavateľ
[range]: 601 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 21 x 22 cm
ISBN: 978-80-7510-439-7
[publishInfo]: Opava: Slezská univerzita v Opavě, 2020

Všeobecná téma: kuchařské knihy - 13.-20. století - Česko
Všeobecná téma: domácí stravování - Česko - 13.-20. století
Všeobecná téma: dějiny gastronomie - Česko - 13.-20. století
Chronologický termín: 13.-20. století
Forma/žáner: kolektivní monografie
Anotácia:
Zdroj anotácie:

Len prezenčne

Rozpis zväzkov

Lokácia Signatúra Skladová signatúra Kategória zväzku Prírastkové číslo
Knihovna Ostrava Prezenčně 14085
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Knihovna Ostrava 1 0 0 1

Diskusia

[Loading...]
Žiadne príspevky
Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.