Nový encyklopedický slovník gastronomie / Jiří Černý |
Nový encyklopedický slovník gastronomie ve dvou svazcích |
Černý, Jiří, 1939- - autor |
Ďalší pôvodca: Černá, Marie - ilustrátor Ďalší pôvodca: Nodl, Ladislav - autor doslovu, tiráže atď. |
[range]: 2 sv. : il. |
ISBN: 80-86351-10-6 (sv. 1.) ISBN: 80-86351-11-4 (sv. 2.) |
[publishInfo]: Úvaly: Ratio, [20--] |
Všeobecná téma: gastronomie Všeobecná téma: kuchařství Všeobecná téma: potraviny Všeobecná téma: nápoje Všeobecná téma: suroviny |
Forma/žáner: terminologické slovníky Forma/žáner: výkladové slovníky Forma/žáner: encyklopedie |
Anotácia: Zdroj anotácie: |
Spolu | Nedostupné | Absenčne | Prezenčne | ||
---|---|---|---|---|---|
Generální ředitelství | 2 | 2 | 0 | 0 | |